Instruktører

  Oslo Nord Taekwondoklubb

                - din lokale taekwondoklubb nord i Groruddalen

Master Khai Le Dahn, 4 dan, født 4.7.1959:


Khai startet med taekwondo i Vietnam som ung gutt. Etter lang tids erfaring som landslagsutøverfor Norge og som instruktør, valgte han i 2003 å etablere sin egen klubb, Oslo Nord Taekwondoklubb. Khai har meget gode resultater å vise til, både nasjonalt og internasjonalt. Han har tatt flere medaljer, både i NM og Norgecup og han ble Skandinavisk mester I 2003 og Nordisk mester i 2003, 2004 og 2005. I Paris Open i 2004 tok han en meget sterk bronsjemedalje. Khai har en svært sterk klubbfølelse og ønsker alle sine instruktører og elever det aller beste

Master Huy Le Dahn, 4. dan, født 6.6.1992:


Huy er en av klubbens store talenter og forbilde for mange. Han har oppnådd svært gode resultater over mange år og er klubbens medaljesanker i Norges Cup stevner. Huy er svært flink til å trene de andre elevene i klubben.

Instruktør Tien Le Thuy, 2 dan, født 15.10.1991:


Tien har nådd svært langt innen taekwondo. Hun kan vise til en rekke meget gode plasseringer i Norges Cup stevnene. Tien har på lik linje med sin fetter Huy tatt mange gull, sølv og bronsjemedaljer i Norges cup stevnene og hun er en av klubbens aller største talenter.

Instruktør  Khoa Le Dahn , 3 dan, født 4.1.1996:


Khoa har alltid vært klubbens maskot og han har alltid en liten abligøye på lur. Han er alltid i godt humør og talentet hans innen taekwondo er helt strålende. Kha har konkurrert I flere år og har sanket utallige gullmedaljer opp gjennom årene.


Hjelpeinstruktør Duy Vo, 1 dan født 16.12.1996:


Duy er en talenfull utøver som kan vise til mange flotte prestasjoner i kokurranser. Han er svært treningsvillig og ønsker å utvikle seg videre innen idretten.
Hjelpeinstruktør Elisabeth Ngan Nguyen, 1. dan

født 29.8.1998:


Elisabeth er klubbens solstråle. Alltid blid og hjelpsom og har deltatt i flere konkurranser med svært gode resultater.
Hjelpeinstruktør Fareeba Rafee, 1. dan

født 05.4.2003:


Fareeba har vært i klubben siden januar 2011 og har utviklet seg til en svært god utøver. Hun har deltatt på mange NC stevner og vunnet menge medaljer. Fareeba graderte seg til 1 dan i juni 2017.

Copyright  © All Rights Reserved